Portobellolåda
Lyxig makaronilåda med portobellosvamp
När man har ett sug efter all comfort foods moder, makaronilådan, men man bor i Stockholm och klarar inte av att inte lyxa till det lite.
4 1 timme
Förberedelser
Sätt ugnen på 200°C.
Ingredienser
- 400g Formpasta
- 3 dl Mjölk
- 3st Ägg
- 150g Lagrad ost
- 2 msk Tomatpuré
- 4 Portobellosvampar
- 1 Gul lök
- 1st Klyfta vitlök
- Salt
- Peppar
Steg
Koka pastan enligt förpackningen.
Hacka lök, vitlök och svamp.
Fräs löken och svampen på låg värme tills pastan är klar.
Blanda mjölk, ägg, och tomatpuré i en bunke.
Riv osten och blanda ner.
När pastan är klar. Lägg allt i en ugnsform och blanda runt.
Ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter, tills äggstanningen är fast.