Portobellolåda

Lyxig makaronilåda med portobellosvamp

När man har ett sug efter all comfort foods moder, makaronilådan, men man bor i Stockholm och klarar inte av att inte lyxa till det lite.

Lyxig makaronilåda med portobellosvamp
4 1 timme 

Förberedelser

Sätt ugnen på 200°C.

Ingredienser

  • 400g Formpasta
  • 3 dl Mjölk
  • 3st Ägg
  • 150g Lagrad ost
  • 2 msk Tomatpuré
  • 4 Portobellosvampar
  • 1 Gul lök
  • 1st Klyfta vitlök
  • Salt
  • Peppar

Steg

  1. Koka pastan enligt förpackningen.

  2. Hacka lök, vitlök och svamp.

  3. Fräs löken och svampen på låg värme tills pastan är klar.

  4. Blanda mjölk, ägg, och tomatpuré i en bunke.

  5. Riv osten och blanda ner.

  6. När pastan är klar. Lägg allt i en ugnsform och blanda runt.

  7. Ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter, tills äggstanningen är fast.